Què ofereix l’Aula Ambiental Bosc Turull?

 
recursos informació

Servei d’informació: punt informatiu sobre l’equipament i les activitats i recursos que s’ofereixen. També es facilita informació sobre sostenibilitat i, especialment, sobre biodiversitat i bones pràctiques ambientals.

recursos calendari activitats

Programació d’activitats trimestrals: formacions, tallers, passejades didàctiques i exposicions obertes a tothom

recursos mapa itinerari

Itinerari autoguiat: visita guiada perquè els i les visitants pugueu descobrir els valors naturals, històrics i culturals de l’Aula Ambiental bosc Turull i el seu entorn proper.

recursos per escoles

Activitats per escoles, grups de lleure i de criança: activitats autoguiades per descobrir l’entorn proper de l’Aula. Aquestes activitats contemplen diversos àmbits aprofitant les possibilitats i recursos que ofereix l’entorn pròxim: l’aigua i les fonts, espais verds i biodiversitat, horts urbans i agroecologia, la riquesa arquitectònica i natural del Parc Güell, l’art inspirat en la natura, entre d’altres.

L’Aula Ambiental Bosc Turull i el seu entorn proper es proposa com un espai educatiu i com a context d’aprenentatge, donant suport a les iniciatives que permetin reforçar els vincles entre l’escola i la ciutat. També s’intenta afavorir que els centres educatius hi realitzin projectes interdisciplinaris.

recursos cessió d'espais

Cessió d’espais i recolzament logístic a entitats, col·lectius, centres educatius i ciutadans que vulguin dur a terme les seves activitats, sempre que siguin de caràcter socioambiental i amb finalitat educativa.

recursos material en prestec

Material en préstec: cessió de materials de descoberta (lupes, prismàtics, pots d’observació d’insectes, reclams d’ocells, premsa, cuina solar…).