93 213 39 45 aula@boscturull.catAula Ambiental Bosc Turull
Entra

Accedeix al teu compte

Usuari *
Contrasenya *

ACTIVITATS AUTOGUIADES PER ESCOLES I GRUPS: L'Aula i el barri


T'agradaria venir amb el teu grup d'alumnes a fer una activitat a l'equipament? Vols conèixer quines activitats pots venir a fer i quins materials us podem cedir?

En aquesta ocasió us presentem l'activitat "L'Aula i el barri", la tercera de les propostes pedagògiques que proposem a centres educatius per a desenvolupar a l'equipament.

Aquesta activitat que us presentarem tracta de l'observació i la descripció del paisatge, situant els elements que veiem en un skyline del barri i la ciutat, per després poder-ho identificar al mapa del barri i de Barcelona.

Aquesta activitat està dirigida a professorat o per a educadors/es que vulguin venir a fer activitats de descoberta a l'equipament amb el seu grup. Us mostrarem com dur-les a terme, adaptar-les als diversos nivells, els materials que requereixen i demés orientacions didàctiques per treure-li tot el suc.

A càrrec de Mireia Abril i Anna Grau, Societat Catalana d'Educació Ambiental.

-----------------------------------------

IMPORTANT: Aquesta activitat queda posposada pel dijous dia 19 d'octubre de 17.30 a 20.30h juntament amb l'activitat "Ens orientem! Descobrim l'ecosistema del Bosc Turull". 

Aula Ambiental Bosc Turull

Activitat gratuïta

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Places limitades! Us podeu inscriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 93 213 39 45 facilitant el nom complert, telèfon de contacte i correu electrònic de les persones interessades.

 

 
 
 

Agenda

Adreça i Horaris

Adreça

C/Passeig Turull, 2-4 
08023 Barcelona
Tel 93 213 39 45

Horari (tardor i hivern)

Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9:30 a 14:30h
Dimecres tarda: 15:00 a 18:00h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h

Horari (primavera i estiu)

Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9:30 a 14:30h
Dimecres tarda: 15:30 a 19:30h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h