93 213 39 45 aula@boscturull.catAula Ambiental Bosc Turull
Entra

Accedeix al teu compte

Usuari *
Contrasenya *

VISITA A LA DEPURADORA DE GAVÀ I L’ESPAI NATURAL DE LA MURTRA

Dates:
Dijous, 28 de març
Horari:
De 9 a 13h
Lloc de trobada:
Aula Ambiental Sagrada Família
Adreça :
C/Lepant, 281
+ Informació:
aula@boscturull.cat

Aquesta visita permetrà al participant comprendre quines són les fases i els diferents processos que es duen a terme en una depuradora i el seu paper en el manteniment de la qualitat de l’aigua dels espais naturals propers.

La depuradora de Gavà i Viladecans tracta 64 milions de litres d’aigua al dia. Aquesta instal·lació depura i regenera l’aigua i genera energia per autoabastir-se a partir dels fangs. L’espai natural de la Murtra és un ecosistema que durant molts anys ha estat sotmès a una forta pressió antròpica. La depuració de l’aigua del Llobregat ha permès una millora significativa de la qualitat dels espais naturals, cosa que ha afavorit la presència de flora característica de les zones humides i ofereix zones de refugi i nidificació per a les aus.

Aquesta activitat està organitzada conjuntament amb altres aules ambientals, i ens trobarem a l'Aula Ambiental Sagrada Família, C/Lepant, 281. La cita serà a les 8:45h, i a les 9h sortirem en autocar cap a la Depuradora. La visita, que començarà a les 10h, té una duració de dues hores, i després tornarem en autocar fins al mateix punt de trobada.

Inicialment aquest dia estava prevista una visita a l'antic abocador de residus de la Vall d'en Joan, però s'ha hagut d'anul·lar a causa dels treballs de restauració que s'han iniciat. Però us proposem aquesta alternativa, que desitgem que també us resulti interessant! Disculpeu les molèsties.

Activitat Gratuïta.

Places limitades! Us podeu inscriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 932133945 facilitant el nom complert,telèfon i correu electrònic de els persones interessades. 

 
 
 

Agenda

Adreça i Horaris

Adreça

C/Passeig Turull, 2-4 
08023 Barcelona
Tel 93 213 39 45

Horari (tardor i hivern)

Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9:30 a 14:30h
Dimecres tarda: 15:00 a 18:00h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h

Horari (primavera i estiu)

Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9:30 a 14:30h
Dimecres tarda: 15:30 a 19:30h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h