93 213 39 45 aula@boscturull.catAula Ambiental Bosc Turull
Entra

Accedeix al teu compte

Usuari *
Contrasenya *

TALLER FAMILIAR LA VIDA DELS JOCS I LES JOGUINES


TALLER FAMILIAR : LA VIDA DELS  JOCS I LES JOGUINES - CONSUM RESPONSABLE 

S'acosten èpoques de consumisme. La creadora i doctora de l’Hospital de les Joguines curarà amb vosaltres les joguines trencades que tingueu que es puguin reparar i ens explicarà quines marques permeten demanar peces, què es pot fer per a que durin més temps, on portar-les un cop ja no les facis servir, a on comprar joguines ecològiques i amb valors ètics i moltes altres coses més sobre consum responsable de joguines!

 

IMPORTANT! :Cal portar una joguina de casa per a reparar. Al fer la inscripció cal explicar quina joguina és i omplir una fitxa que us facilitarem, per poder saber si la podem reparar. Es curaran: Braços, preus, cames, ulls de nines, ninots, titelles etc.. puzzles, cases, trens, portes, capses, peluixos, contes. També es portaran joguines de segona mà per reparar per fer donacions a entitats.

 

A càrrec d'Espai Ambiental Cooperativa i de l'Hospital de les Joguines.

-------------------------

Dissabte 2 de desembre de 10:00 a 14:00h 

Aula Ambiental Bosc Turull 

Gratuït

Aquesta activitat està parcialment subvencionada i comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Places limitades! Us podeu inscriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 93 213 39 45 facilitant el nom complert, telèfon de contacte i correu electrònic de les persones interessades.

 
 
 

Agenda

Adreça i Horaris

Adreça

C/Passeig Turull, 2-4 
08023 Barcelona
Tel 93 213 39 45

Horari (tardor i hivern)

Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9:30 a 14:30h
Dimecres tarda: 15:00 a 18:00h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h

Horari (primavera i estiu)

Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9:30 a 14:30h
Dimecres tarda: 15:30 a 19:30h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h