Espai per a la sensibilització i millora de la biodiversitat urbana

edifici aula bosc turull

L’Aula Ambiental Bosc Turull és un equipament municipal centrat en el coneixement i la protecció del bosc i la flora i fauna que hi habita.  Està adreçat a la ciutadania en general, i en especial a les escoles i instituts de la ciutat.

L’Aula Ambiental Bosc Turull busca ser un espai de referència en la millora de la biodiversitat urbana i en la promoció de pràctiques comunitàries relacionades amb la sostenibilitat. Des de l’Aula es promou la participació del veïnat, d’entitats ambientals i socials del districte, d’escoles del barri i altres col·lectius, fonamentant el treball en xarxa, amb la finalitat de facilitar que infants, joves i la ciutadania en general pugui accedir a informació, coneixements i pràctiques ambientals de qualitat.

L’equipament pretén crear nous vincles socials centrats en la sostenibilitat urbana, la conservació de la biodiversitat i el treball en xarxa, tot vinculant l’educació ambiental amb els projectes comunitaris i de transformació social.

A través d’aquest web podreu conèixer els serveis que ofereix l’equipament i les activitats i projectes que es desenvolupen des de l’Aula Ambiental Bosc Turull.

horari

Horari d’obertura i atenció al públic (tardor i hivern):
Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9.30 a 14.30h
Dimecres tarda: 15.00 a 18h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h

horari

Horari d’obertura i atenció al públic (primavera i estiu):
Dilluns: tancat
Dimarts, dijous i divendres: 9.30 a 14.30h
Dimecres tarda: 15.30 a 19.30h
Dos dissabtes al mes: 10 a 14h